top of page
wij.jpg

About Us

Our Story

Ontmoet BEL en BES Lampen

Ik ben Annabel, en ik neem je graag mee in de betoverende wereld van BEL en BES Lampen, een samenwerking doordrenkt van twee generaties handwerk en creativiteit. Mijn moeder, Mayke (ook bekend als Bes), is mijn leermeester en met trots runnen we sinds november 2020 dit bijzondere bedrijf dat draait om het creëren van unieke lampen met een verhaal.

Bij BEL en BES Lampen draait alles om meer dan alleen licht. Onze lampen zijn een expressie van ons vakmanschap en onze passie voor creativiteit. Elke lamp in onze collectie draagt een stukje van onze ziel en is doordrenkt van persoonlijke betekenis.

Onze collectie vertelt een verhaal van vakmanschap en individualiteit. We staan bekend om onze gedurfde combinaties van kleuren, innovatieve patronen en het gebruik van diverse materialen. Elk stuk wordt met zorg en aandacht met de hand vervaardigd, waardoor ze uniek zijn in hun soort.

Onze lampen zijn ontworpen om niet alleen licht te verspreiden, maar ook om een statement te maken. Of ze nu in een gezellige woonkamer staan, een rustgevende slaapkamer verlichten, een stijlvol kantoor verfraaien, of een gastvrije horecagelegenheid opfleuren, onze lampen voegen karakter en schoonheid toe aan elke ruimte.

Elke lamp die onze werkplaats verlaat, draagt een stukje van onze vreugde en toewijding met zich mee. We hopen dat de passie waarmee we elk stuk maken, je huis zal verlichten en je dag een beetje mooier zal maken.

We nodigen je uit om de wereld van BEL en BES Lampen te ontdekken. Laat onze lampen jouw ruimte verlichten en je hart verwarmen.

Annabel & Mayke

bottom of page